De horeca is een competitieve bedrijfstak en een sector die bijna elke dag verandert. Vroeger hadden we eenvoudige, mensgerichte organisaties, terwijl tegenwoordig de hele wereld digitaal gaat, met zaken als Airbnb, Thuisbezorgd en UberEats voorop. Wil je opvallen in deze nieuwe omgeving, dan heb je meer nodig dan alleen een fantastische locatie of een geweldige kaart; je hebt een horecamarketingbedrijf nodig om verbindingen te leggen met je doelgroep.

Groeneveld & Wijn is niet alleen een horecamarketingbedrijf; we zijn een betrokken, opbouwend team van professionals uit de branche. We weten wat er nodig is om die eerste verbanden te leggen tussen een bedrijf en hun potentiële klanten, en we zijn experts in het promoten van merkbetrokkenheid die leidt tot mond-tot-mondreclame, aanbevelingen en zelfs merkbelang.

Wanneer u werkt met horecamarketingbedrijven zoals Groeneveld & Wijn, krijgt u een partner die u kan helpen bij elke stap van uw merkopbouwende reis. Of u nu de eerste merkactiva maakt die tot bekendheid en herkenning leiden of de diepgaande contentmarketingstrategie ontwerpt om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten. Wij zijn van mening dat de beste campagnes niet alleen inzicht vereisen in het bedrijf van onze klant, maar ook in de sector waarin zij hun aanwezigheid opbouwen. Door gebruik te maken van zowel onze uitgebreide achtergrondkennis als onze inzichten in meerdere sectoren, kunnen we u een marketingcampagne geven zoals niemand anders.

Groeneveld & Wijn, uw horecamarketingbureau!